Dansk Møbelhåndværk

Stue

Kunne du godt tænke dig at få ommøbleret din stue, måske et lysindfald der skal ændres, eller ønsker du bare et helt nyt look til din stue?

Her kan du se eksempler på stuemøbler, vi har udviklet for vores internationale kædekunder. Veldesignede, robuste og lette at samle for forbrugerne.

Sammen med kæderne udvikler vi konstant nye modeller og sortimenter, der afspejler de aktuelle trends på forskellige markeder.

Vi bringer nye, spændende materialer og overflader i spil, og vi har altid fokus på et brugervenligt design, der giver en god oplevelse under montage og brug.

En stue skal være unik og passe lige til dig og dit behov

NJA Furniture giver dig inspiration og hjælp til at indrette din stue præcis efter dit ønske og behov. Vi hjælper dig med at få stuen til at se smuk, lækker og enkel ud. Derudover, finder vi de bedste fund på markedet, ligesom vi også skriver om de nyeste trends til stuen.

Vi har listet nogle punkter, som kan opgradere din stue, og som du nemt selv kan integrere, og få din stue til at se større ud og mere rummelig

1. Fjernsynet skal gå i et med omgivelserne
Et slukket tv, kan for nogle virke forstyrrende i indretningen, specielt hvis fjernsynet er et af de store i størrelsen. Hvis man ønsker en god underholdningsoplevelse, så giver et stort fjernsyn mulighed for at fordybe sig, i det der foregår på skærmen.

2. Vælg de rigtige møbler til stuen
En god sofa og eller nogle gode lænestole som man kan holde ud af sidde i, i flere timer af gangen, der de vigtigste møbler i stuen. Her sidder gæsterne til sen aften, familien hygger i hverdagene og børnene falder i søvn. Vælg den sofa du finder mest komfortabelt, og gå derefter farver der matcher væggene og stilen i stuen.

3. Skil dig af med de store møbler
Om det er oldemors store, antikke kommode, eller den gamle sofa som har taget form efter familie og gæster - nogle gange kan det være nødvendigt at få skiftet de gamle møbler ud, og forholde sig mere til rummet end de gamle minder. Det kan være udskifning af sofabordet. Gå væk fra det traditionelle sofabord og vælg et mindre et af slagsen eventuelt med hylder. På den måde får du mere plads, og stadig funktionen af et sofabord.

4. Drop nipsetingene
Mange af os elsker nipseting, men det kan desværre hutigt komme til at virke rodet og overvældende i den lille stue. Få sorteret planter, figurer, billeder, vaser, krukker og lysestager - så kun enkelte ting står fremme. Dette vil resultere i både lys og luft.

5. Drop de mørke farver
Alle ved det; Lyse farver gør rummet større, hvorimod mærke farver gør rummet mindre. Hvide vægge og lofte er derfor altid en god base, men synes du alligevel at hvid er for kedeligt, så kan du vælge at male væggene i andre lyse farver, som f.eks. lysegrå eller beige.

26 Apr 2019

Back To Top